۱۳۹۳/۰۲/۱۰

سه راهبرد برای حفظ نام خلیج فارس و جزایر سه گانه


یکی از دلایلی که باعث شد کشورهای عربی جنوب خلیج فارس جرأت کنند و دست به تحریف بزنند این بود که روابط ایران با جهان را تیره یافتند و خواستند از آب گل آلود ماهی بگیرند. یکی از راهبردهایی که می تواند در تقویت نام تاریخی خلیج فارس و مالکیت ایران بر جزایر سه گانه بسیار مؤثر باشد ، اصلاح رابطه ایران با جهان است. بدیهی است اگر بهبود روابط بین المللی محقق شود، بسیاری از محاسبات تحریف کنندگان و مدعیان به هم می خورد و صدایشان را پایین خواهند آورد.

 عصرایران ؛ جعفر محمدی - 10 اردیبهشت ، روز ملی خلیج فارس است. این روز بعد از آن "خلیج فارس" نام گرفت که تلاش های گسترده ای برای تحریف این نام صورت گرفت و لذا کوشیده می شود در برابر آن تلاش ، اقدامی هم صورت پذیرد.

در این که تحریف کنندگان نام خلیج فارس، عرض خود می برند و زحمت ما می دارند ، تردیدی نیست اما واقعیت این است که پاسداشت نام خلیج فارس و نیز تثبیت حاکمیت و مالکیت تاریخی ایران بر جزایر سه گانه ، صرفاً با این نامگذاری ها - که در جای خود قابل تقدیرند - محقق نمی شود ، بلکه این مهم ، الزاماتی دارد که مختصر و مفید بدان می پردازیم:

1 - مهم ترین اقدام ، تلاش برای آبادانی جنوب کشور و جزایر خلیج فارس است. تجربه موفق دوبی و دوحه نشان می دهد که منطقه خلیج فارس استعداد شکوفایی اقتصادی را دارد و می توان با تدبیر و برنامه ریزی و صد البته با دور شدن از شعارزدگی ، کل سواحل و جزایر خلیج فارس ، تنگه هرمز و دریای عمان را رونق داد و سرمایه های خارجی را بدان جذب کرد. بی تردید شکوفایی اقتصاد ملی در خلیج فارس ، مترادف با رونق اقتصادی در کل کشور خواهد بود.

این که مدام نام خلیج فارس را فریاد بزنیم و برایش همایش بگیریم و سرود بخوانیم و مقاله بنویسیم و در همان حال ، ساکنان سواحل شمالی خلیج فارس ، با حسرت به زندگی سواحل جنوبی آن بنگرند، روایتگر تعارضی است که بین حرف و عمل ما وجود دارد.

زمانی در دولت قبل وعده دادند که جزیره بوموسی تبدیل به منطقه آزاد گردشگری خواهد شد و چه امیدها که در ایران شکل نگرفت! اما متأسفانه این وعده در حد حرف ماند. حتی مقامات سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گفته بودند تورهای گردشگری جزیره را برقرار خواهند کرد، اما این اتفاق ساده هم نیفتاد. یا زمانی گفتند که احداث پل خلیج فارس را برای اتصال قشم به ساحل کلید می زنند اما این اتفاق که می توانست تحولی در اقتصاد کل کشور باشد را هنوز که هنوز است به تأخیر می اندازند.

این یک گزاره جدی است که لابی متصل به کشورهای عربی جنوب خلیج فارس در ایران فعال است و می کوشد در هر پروژه ای که می تواند ایران بر کشورهای عربی منطقه برتری ببخشد، ایجاد اخلال کند کما این که در سال های گذشته، شاهد کندی نامتعارف و حتی توقف در فازهای پارس جنوبی بوده ایم و نتیجه اش نیز این شده است که قطر در برداشت از میدان گازی مشترک با ایران ، دست برتر را داشته باشد.

فراموش نکنیم که کشورهای عربی جنوب خلیج فارس بعد از آن مدعی نام جعلی شدند که بر اثر سیاست های اقتصادی هوشمندانه شان ، به رونق اقتصادی رسیدند و الّا اماراتی که تا چند دهه پیش ، حتی برای آب آشامیدنی اش ، چشم به راه لنج های ایرانی بود، هرگز قادر نبود چنین ادعاهایی را مطرح کند.

2 -
یکی از دلایلی که باعث شد کشورهای عربی جنوب خلیج فارس جرأت کنند و دست به تحریف بزنند این بود که روابط ایران با جهان را تیره یافتند و خواستند از آب گل آلود ماهی بگیرند. یکی از راهبردهایی که می تواند در تقویت نام تاریخی خلیج فارس و مالکیت ایران بر جزایر سه گانه بسیار مؤثر باشد ، اصلاح رابطه ایران با جهان است. بدیهی است اگر بهبود روابط بین المللی محقق شود، بسیاری از محاسبات تحریف کنندگان و مدعیان  به هم می خورد و صدایشان را پایین خواهند آورد.

3 - در پروسه اصلاح روابط با جهان ، بهبود رابطه با کشورهای جنوب خلیج فارس نیز باید به طور خاص دیده شود. واقعیت این است که اکثر مردمان عرب ، عمدتاً دنبال تنش نیستند و به ویژه کشورهای حوزه خلیج فارس به دنبال مصالحه و تعامل اند. اتفاقاً پیشرفت های اقتصادی شان نیز که در سال های اخیر رخ داده ، ریشه در همین روحیه دارد و الّا اگر می خواستند شعارهای تند دهند و با این و آن گلاویز شوند، همچنان بادیه نشین بودند. اختلافاتی هم که با ایران دارند، عمدتاً بازخورد اختلافات ایران و غرب است و البته جوگیری برخی حاکمان عرب و نیز برخی شعارهای تندروانه ما هم در این میان بی اثر نبوده است.
حج واقعی
 
 
همه شب نماز خواندن،همه روز روزه گرفتـن
 
هـمـه سالــه از پـی حـج، سفــر حجـاز کـردن
 
ز مدینــه تا بـه کعبــه، سـر و پـا بـرهنــه رفتـن
 
دو لـب از بـرای لبیکــ بـه گفتــه بـاز کـردن
 
شب جمعـه هـا نخفتـن ، به خــدای راز گفتـن
 
ز وجــود بـی نیــازش، طلـب نیـــاز کــردن
 
به مساجـد و معابـد ، همه اعتکاف کردن
 
ز ملاهـی و مناهی، همـه احتـراز کردن
 
به خدا قسم که کس را ، ثمر آنقدر نبخشد

که به روی مستمندی ، در بسته باز کردن...
من ناشکرم، تو ناشکری،
 


من ناشکرم، تو ناشکری، او بابت همان لقمه نان شکر میکند،
 
 ما ناشکریم، شما نا شکرید، آنها با تمام سادگی چقدر خوشبختند
 
من وبلاگ دارم، تو وبلاگ داری، او حسرت کار با کامپیوتر دارد، 
 
ما وبلاگ داریم، شما وبلاگ دارید، آنها فقط غم دارند
 
من میخندم، تو میخندی، او گریه میکند،
 
 ما میخندیم، شما میخندید، آنها به زور لبخند میزنند
 
من میخوانم، تو میخوانی، او سواد ندارد، 
 
ما میخوانیم، شما میخوانید، آنها کتاب ندارند... 

۱۳۹۳/۰۲/۰۹

                                                                                
مد لباس دخترهای  تهران (فشن در خیابانهای تهران)
                                                                                      








 تصاویر مهسا کامیابی بازیگر ایرانی
مهسا کامیابی بازیگر سینمای ایران، تک فرزند است و تحصیلات خود را تا کنون تا مقطع کارشناسی گرافیک ادامه داده است. فعالیت‌های هنری را با شرکت در دوره‌های آموزشی بازیگری به مدت دو سال(مقدماتی و پیشرفته) و تحت نظر امین تارخ آغاز کرد.
او در فیلم رسوایی به کارگردانی دهنمکی و در مجموعه تلویزیونی قهر و آشتی به کارگردانی علی ژکان و کامران قدکچیان ایفای نقش کرده است. لازم به ذکر است او در این مجموعه تلویزیونی نقش اول را بر عهده دارد.





 
 
    















۱۳۹۳/۰۲/۰۸

 

باشگاه ستاره های میلیاردی

در سال های اخیر چند میلیاردر مشهور به شدت مورد توجه رسانه ها قرار داشتند و میل آنها برای ورود به فوتبال و سینما آنها را ستاره کرده است…
پارسینه: این جمله شاید بهترین تعبیر باشد برای افرادی که نه بازیگر و خواننده بودند و نه فوتبالیست اما ناگهان به ستاره های پر حریف حدیث جامعه تبدیل شدند و در هر محفل و جمعی نام آن ها شنیده می شد. ثروتمندانی که الزاما متمول ترین افراد جامعه نیستند اما کلیشه های مرسوم را دور ریختند و از این که به تیتر یک روزنامه ها و صحبت های روز تبدیل شوند ابایی نداشتند.

علی انصاری، بابک زنجانی، حسین هدایتی، حسین ثابت، شهرام شفیع زاده، پهلوان مقدم و شهرام جزایری. این نفر بازیکنان پر سر و صدا تیم ثروتمندان ستاره کشور هستند. در این میان البته شهرام جزایری علاقه ای به رسانه ای کردن فعالیت های خود نداشت اما اتفاقات و حاشیه ها او را روی موج شناخته شدن قرار داد.دقیقا خلاف جهت عملکرد بابک زنجانی، حسین هدایتی و علی انصاری که هیچ گاه نه تنها ثروت خود را انکار نکردند بلکه با ایجاد موج های رسانه ای تلاش می کردند تا بیش از پیش بر سر زبان ها باشند. هر کدام از این سه نفر بعدها اما راه های متفاوتی در پیش گرفتند.

حسین هدایتی کم کم به حاشیه رانده شد، علی انصاری ترجیح داد ترمز کند و چراغ خاموش حرکت کند تا حاشیه امنش حفظ شود. بابک زنجانی با وجود همه حاشیه های اخیرش اما علاقه به ستاره بودن خود را از دست نداده و همچنان راه و روش خود را ادامه می دهد. اشخاصی مانند حسین ثابت و محسن پهلوان مقدم هم با وجود آن که تلاشی برای رسانه ای کردن نام خود انجام نداند اما فعالیت جنجالی شان در زمینه تاسیس هتل داریوش و افتتاح پدیده شادیز نام آن ها را بر سر زبان ها انداخت.

این را نمی شود کتمان کرد که همه آنها برای حفظ و قوام ثروت خود خواسته و ناخواسته با بخشی از قدرت سیاسی کشور نزدیک شدند و رانت هایی نیز در پرونده خود داشته اند و البته یک نکته که جنجالی ترین میلیاردر سال های اخیر ایران را از این پرونده بیرون گذاشتیم.یعنی مه آفرید خسروی که نامش با پرونده سه هزار میلیارد تومان گره خورده است.


بابک زنجانی:

n00284706 r b 001 جدید ترین فهرست میلیاردرهای ایرانی را بشناسید + عکس

بابک زنجانی با نام کامل «بابک مرتضی زنجانی» یک تاجر مشهور و جوان ایرانی است که در سال های اخیر نام او در حوزه سیاست، ورزش و اقتصاد بارها سرزبان ها افتاده است. مردی که به گفته خودش دارای بیش از ۶۰ شرکت از جمله شرکت هولدینگ توسعه سورینت قشم و اولین بانک سرمایه گذاری اسلامی در مالزی است.

او شرکت هایی هم در دوبی و ترکیه و تاجیکستان دارد. زنجانی در حال حاضر مالک و رئیس هیئت مدیره باشگاه راه آهن تهران هم هست و هواپیمایی قشم ایرلاین هم یکی از دارایی های مشهور اوست. چندی پیش او در گفت و گو با یکی از نشریات داخلی گفته بود میزان سرمایه اش به ۲۵ هزار میلیارد تومان می رسد. این میلیاردر مشهور ایرانی متولد ۲۱ اسفند ۱۳۴۹ در تهران است. می توان با قطعیت گفت در دو سال اخیر بابک زنجانی خیلی بیشتر از دیگر افراد حاضر در لیست باشگاه میلیاردرهای ایران در کانون توجه رسانه ها بوده است.

زنجانی جدید ترین فهرست میلیاردرهای ایرانی را بشناسید + عکس
آخرین حاشیه او نشست خیابان گلستان ایران زمین به علت گود برداری غیر اصولی پروژه متعلق به شرکت او بود. اما قبل تر هم عکس هایی که از او با اسلحه منتشر شده بود و بدهی نفتی اش نقل محافل رسانه ای شده بود.
او اخیرا مورد توجه نشریات خارجی هم قرار گرفته و رسانه های غربی فعالیت های او را زیر ذره بین قرار می دهند.با ماجرای ریزش خیابان در اطراف ملک عظیم او در خیابان ایران زمین و بیانیه او در این زمینه که خانه های شهروندان آسیب دیده را خواهد خرید(!)و همین طور کشیده شدن پای او در معاملات نفتی در اوج تحریم ها به مجلس و اینکه بالاخره معلوم نشد که او به وزارت نفت بدهکار است یا شرکت نفت چند مییلیارد دلار ناقابل به او بدهکار است. با این حاشیه ها او مشهورترین ثروتمند این روزهای ایران است.آن قدر مشهور که کم کم نام و چهره اش برای افکار عمومی قابل شناسایی هستند.

علی انصاری:
n00284706 r b 003%25281%2529 جدید ترین فهرست میلیاردرهای ایرانی را بشناسید + عکس
 زمانی که واعظ آشتیانی از فدراسیون دوچرخه سواری به استقلال آمد تا یک تکان اساسی به این باشگاه پرطرفدار تهرانی بدهد، یک مولتی میلیاردر هم با خودش به فوتبال ایران وارد کرد. آن زمان می گفتند مغازه های یافت آباد و بازار مبل ایران فقط گوشه ای از ثروت چشمگیر علی انصاری است.

بعد از اینکه پرسپولیسی ها با ثروت هدایتی وارد گود شدند و روی گرانترین بازیکنان لیگ دست گذاشتند، استقلالی ها هم علی انصاری را رو کردند. تا تماشاگران آبی های پایتخت خیالشان راحت باشد که برای صید ستاره های لیگ، آنها هم می توانند مثل پرسپولیسی هاروی جیب شخص دیگری حساب کنند. علی انصاری بزرگ شده محله مهرآباد جنوبی و خیابان شمشیری است اما اگر الان بخواهید سراغش بروید باید در شمال تهران دنبالش بگردید.

او رئیس گروه سرمایه گذاری تات )شامل بانک تات و بانک انصلر هم می شوند که در مجموع بانک آینده را تشکیل دادند)و رئیس اتحادیه مبل سازان تهران است و به خاطر عشقش به فوتبال وارد این ورزش شد، اما حضور رسانه ای اش کم رمق تر از همتایش حسین هدایتی بود و به مرور از فوتبال فاصله گرفت. با این حال هنوز هم نام او با شورای صنعت مبلمان و دکوراسیون سر زبان هاست.

انصاری چند سال قبل پاساژ مشهور موبایل ایران در خیابان جمهوری را نیز تاسیس کرد و در حوزه موبایل و تجارت آن برای حاجی علا الدین معروف خط و نشان کشید.انصاری بر خلاف همتایان خود حضور محافظه کارانه ای در رسانه ها دارد و به نظر می رسد خیلی دغدغه شهرت ندارد. دو سال پیش عکس هایی از خانه او منتشر شد که می گفتند ۱۸۰ میلیارد تومان می ارزد. در انتخابات دوره های نهم و دهم خبرهایی شنیده می شد که انصاری اسپانسر مالی یکی از کاندیداهاست.هرچند این خبر تایید نشد.

حسین هدایتی:

n00284706 r b 002 جدید ترین فهرست میلیاردرهای ایرانی را بشناسید + عکس

حسین هدایتی دولابی از اواخر دهه ۸۰ با کمک های مالی بی سابقه اش به باشگاه پرسپولیس شناخته شد. او که می گفت به خاطر عشق دوران کودکی اش به پرسپولیس، بی هیچ چشمداشتی به این تیم کمک می کند بعد ها یکی از مدعیان اصلی خرید این باشگاه شد. افسانه های زیادی از سرمایه های فوق العاده او نقل محافل است.

از مالکیت صنایع استیل و فولاد کشور گرفته تا برج سازی در دوبی و مالکیت بزرگترین شرکت پرورش میگوی ایران. سرمایه گذاری های او به حوزه صنایع فلزی و فوتبال محدود نمی شود؛ هدایتی با سرمایه گذاری در هتل سیروس و کیش وارد حوزه گردشگری شد؛ با بانک تات به بخش بانکداری ورود پیدا کرد و از سهامداران بازار مبل ایران هم محسوب می شود. هدایتی از زمانی که حضور فعال در فوتبال ایران دارد فراز و نشیب های زیادی را به چشم دیده و در تیم هایش فقط هزینه کرده، اما با این همه او هنوز از رینگ خارج نشده و حضورش در این فوتبال از همه میلیادرها بیشتر دوام داشته است.

به جز پرسپولیس باشگاه های استیل آذین، گهر درود و ملوان بندر انزلی هم با نام او گرده خورده است. بعضی می گویند سودای شهرت دارد و یک لحظه هم از فکر پرسپولیس بیرون نمی آید. او متولد سال ۱۳۴۲ و در میانسالی به یکی از مشهورترین ثروتمندان ایران تبدیل شده است.

حسین ثابت:

n00284706 r b 005 جدید ترین فهرست میلیاردرهای ایرانی را بشناسید + عکس
غول هتل داری ایران با ساخت هتل داریوش نام خود را سر زبان ها انداخت و ثروت او به یکی از سوژه های روز تبدیل شد. حسین ثابت تا پنج سال قبل در جزایر قناری ۵ هتل (۵ هزار تخت) داشت که با تاسیس هتل داریوش به سبک تخت جمشید راه خود را در ایران باز کرد. او در زمان شروع فعالیت هایش در ایران تلاش کرد تا تنها هتل دار کیش شود و اقدام به خرید ۴ هتل آماده دیگر با قیمت های تقریبی هر هتل ۸ -۹ میلیارد تومان به بالا کرد.

او البته هیچ وقت نتوانست به آرزوی خود برسد و برخی هتل داران زیر بار این کار نرفتند. به جز هتل های نام برده شده، شرکت تجارت بین‌المللی ثابت، مجموعه پارک دلفین‌ها و باغ پرندگان کیش (با مساحت بیش از ۶۵ هکتار)، ۲۵% از سهام هتل های لاله متعلق به اوست. او چند سال پیش کلنگ هتل ۷ ستاره کوروش که قرار بود با انرژی خورشیدی کار کند را بر زمین زد که ساخت آن در سال ۱۳۸۹ متوقف شد.

شهرام شفیع زاده:

شهرام جدید ترین فهرست میلیاردرهای ایرانی را بشناسید + عکس

برادران شفیع زاده تقریبا اولین کسانی بودند که از بخش خصوصی پایشان به فوتبال ایران باز شد. آنها در فوتبالی که ریز و درشتش وابسته به دولت است توانستند سال ها دوام بیاورند و از این جهت بارها ستایش شده اند. علی و شهرام شفیع زاده تا ۱۰ سال پیش دو فعال اقتصادی در جنوب ایران بودند که کم تر کسی حتی نامشان را شنیده بود.

آنها در آبادان کارخانه نان فانتزی و دام و طیور داشتند و درست همان زمان که آبراموویچ میلیاردر مشهور روس، باشگاه آبی پوش چلسی را خرید، آنها هم روی تیم آبی پوش استقلال اهواز دست گذاشتند. این دو برادر از روز ورودشان به فوتبال حرف و حاشیه کم نداشتند. بعضی های می گویند آنها با تاسیس شرکت ها فرعی، به بهانه اداره تیم استقلال اهواز توانسته اند وام های قانونی دولتی دریافت کنند و در این سال ها به این طریق تیمداری کنند. بعضی دیگر هم علی شفیع زاده را پدر املاک ایرانی ها در دوبی می دانند و معتقدند بردار بزرگتر آن سوی آب های خلیج فارس روی سقف درآمد نشسته و برای برادر کوچکتر پول می فرستد.

در مقطعی که عدد بدهی های باشگاه بالا رفت و تیم با مشکلات جدی مواجه شد، این دو برادر از مسئولین دولتی قول هایی گرفتند، مثلا علی آبادی رئیس وقت سازمان تربیت بدنی قول ۱۰ هکتار زمین به استقلال اهواز داده بود. با اینکه در سال های اخیر هم زمان با سقوط استقلال اهواز به دسته پائین تر شایعات زیادی از لیست سنگین بدهی های برادران شفیع زاده به گوش می رسید، چندی پیش در اخبار آمد علی شفیع زاده قول کمک میلیاردی به باشگاه استقلال تهران داده است.

شهرام جزایری:

n00284706 r b 000 جدید ترین فهرست میلیاردرهای ایرانی را بشناسید + عکس
زمانی که شهرام جزایری در دوران نوجوانی و هم زمان با تحصیل خود برای کمک به اقتصاد خانواده بستنى فروشى مى کرد، مسلما هیچ کس فکرش را هم نمی کرد روزی او به یکی از شناخته شده ترین ثروتمندن جامعه تبدیل خواهد شد. قبولی در رشته پزشکی دانشگاه کرمان دروازه های تجارت را به روی او گشود و در دوران دانشجویی صادرات خرمای بم به شوروی را آغاز کرد. صادراتی که البته نتیجه ای جز ورشکستگی و از دست دادن دان تمام سرمایه هایش در پی نداشت اما سکوی پرتاب پرشتاب برای او شد. جزایری صادرات سیر به کویت را آغاز کرد و پس از موفقیت نسبى در این تجارت، به تهران آمد و شرکت پدیده تجارت را به ثبت رساند.

صادرات فرش از طریق این شرکت سودهای کلانی را به همراه داشت و دفاتر خود را گسترش داد. از این برهه زمانی به بعد جزایری راهی پر خطر را آغاز کرد: نزدیکی با سیاستمداران. این راه پر خطر زمینه ای شد برای پرتاب بلند و پر شتاب و سپس سقوطی مهیب. جزایری به اندازی به سیاستمدران نزدیک شد که اجازه تردد به مجلس وقت را نیز پیدا کرد و حتی پس از مدتی به عنوان مشاور کمیسیون اقتصادى مجلس در ۱۰ جلسه این کمیسیون نیز حضور پیدا کرد.

وزارت بازرگانی اولین جرقه های چگونگی نحوه دست یابی او به ثروت و دارایی ها را زد و از رابطه سؤال برانگیز یکى از مدیرانش با جزایرى پرده داشت. پس از این افشاگری ها زنجیره ای از اقدامات غیرقانونی و استفاده از وام ها و رانت های کلان بر ملا شد و سرانجام به زندان رفت. او پس از صادرات فرش، به سرمایه گذارى در کاغذ و روغن نباتى روى آورد و یک کارخانه ورشکسته روغن نباتى را خریدارى کرد. همچنین جزایرى به یکى از سازمان هاى بزرگ را که در آستانه ورشکستگى قرار داشت با سرمایه ۴میلیاردى کمک کرد. ایران تنها جایی نبود که آوازه او پیچید و در امارات سایر کشورهای عربی نیز به شهرت دست یافت.

محسن پهلوان مقدم:

n00284706 r b 004 جدید ترین فهرست میلیاردرهای ایرانی را بشناسید + عکس

محسن پهلوان مقدم، برای کسانی که در حوزه گردشگری فعالیت می کنند، نام آشنایی است. او که چند سالی است روند سرمایه گذاری خود در حوزه گردشگری را شدت بخشیده، مدیرعامل شرکت بین المللی توسعه گردشگری پدیده شاندیز، علاوه بر افتتاح پدیده شاندیز در مشهد در سالیان گذشته، پای این رستوران را به تهران و کیش هم باز کرده است.

چند سال پیش هم او در مراسمی ویژه با حضور معاون اول رئیس جمهور وقت، کلنگ ایجاد بزرگ ترین مجتمع تفریحی گردشگری خاورمیانه در مشهد را به زمین زد. مجتمعی که گفته می شود در صورت بهره برداری کامل، ارزش چند میلیارد دلاری خواهد داشت. پهلوان مقدم هم مثل سایر همتایان میلیاردر خود به ورود به دنیای فوتبال علاقه مند است.

نام او در رسانه های ورزشی دو سال پیش مطرح شد که گفتند قصد خرید باشگاه راه آهن را دارد اما در این مسیر به نتیجه نرسید و در نهایت در تیرماه سال جاری امتیاز تیم مس سرچشمه را خرید، نام این تیم را به پدیده تغییر داد و به مشهد برد.
خود او درباره نحوه ثروتمند شدنش می گوید با ساخت و ساز شروع کرده چون نسل او همیشه در این بوده اند حتی پدر بزرگ او کاشی کاری حرم امام رضا (ع) و بقعه خواجه ربیع را انجام داده است. او حتی فعالیت های خود را به خارج از مرز ها هم گسترش داده و ضمن افتتاح رستوران پدیده در افغانستان کارهای تجاری دیگری هم در این کشور انجام می دهد مثلا او به مدت ۲۰ سال حق انحصاری تبلیغات بیلبورد های افغانستان را از حامد کرزی گرفته است.

احد عظیم زاده:



تاجر فرش و فروشگاه فرش عظیم زاده. وی همچنین در بازار مسکن نیز سرمایه گذاری کرده است و برج های متل قو بارزترین آن ها می باشد.


محسن پهلوان‌زاده



محسن پهلوان‌زاده مالک شرکت بزرگ پدیده شاندیز هم مانند دیگر میلیاردرهای ایرانی، گویا طاقت نیاورد و سر از میدان پرحاشیه فوتبال درآورد. او که دو سال پیش تلاش نافرجامی‌ برای خرید راه‌آهن داشت،‌ سرانجام موفق به خرید سهام باشگاه مس سرچشمه شد.

پروژه های بزرگ پدیده شاندیز در مشهد تهران و کیش از نگاه بسیاری از مردم گذشته است.

پرونده بابک زنجانی پای چه کسانی را به دادگاه باز می کند؟

 

هنوز از یادها نرفته است که نام بابک زنجانی از پس چالش محمود احمدی نژاد رییس دولت پیشین و مجلس بر سر سعید مرتضوی رسانه ای شد...
 
پارسینه-گروه سیاسی: هنوز از یادها نرفته است که نام بابک زنجانی   از پس چالش محمود احمدی نژاد رییس دولت پیشین و مجلس بر سر سعید مرتضوی رسانه ای شد. احمدی نژاد که اصرار داشت مرتضوی را حتی به قیمت برکناری وزیرش هم شده نگه دارد، بعد از مواجه شدن با مخالفت نمایندگان مجلس و بیخ پیدا کردن کار، مجلس را به افشاگری و پخش فیلم از برادر علی لاریجانی تهدید کرد و همراه با اکران فیلم برای اولین بار از آقای ˈب.زˈ نام برد.

اما این پایان نمایش برای "ب. ز" نبود، اگر زمانی تعداد صفرهای مقابل عدد 3 در اختلاس سه هزار میلیاردی خاوری - رییس سابق بانک ملی - بسیاری را به خود مشغول کرده و عنوان بزرگ ترین اختلاس تاریخ ایران را به خود اختصاص داده بود، اما طولی نکشید که وی با 9 هزار میلیارد تومان بدهی جای خود را به میلیاردر ایرانی داد.

حالا اما با اینکه بابک زنجانی  در زندان است ، هنوز حاشیه های مربوط به او خبر آفرین می شود.

چندی پیش خبر آمد که قوه‌قضاییه چندنفر از افراد مرتبط با پرونده بابک زنجانی را بازداشت کرده و حالا عضو کمیسیون انرژی مجلس تاکید دارد که برخی از این افراد، از مدیران بخش دولتی دولت گذشته و برخی هم از بخش خصوصی بودند.

امیرعباس سلطانی در پاسخ به اینکه آیا ردپای کارکنانی از دولت پیش هم در بین دستگیرشدگان وجود داشته، می‌گوید: برخی از چهره‌های دستگیرشده از مدیران دولت قبل به شمار می‏‌آیند.
او البته به سمت و مقام افراد دستگیرشده در پرونده بابک زنجانی اشاره‌ای ندارد. اما سخنان نمایندگان مجلس تا به اینجای کار نشان می‌دهد که امضای چهار وزیر پای نامه تایید صلاحیت بابک زنجانی آمده؛ از رییس بانک مرکزی گرفته تا وزارت امورخارجه و مدیرانی در وزارت اطلاعات و وزارت نفت، وزارت دارایی و وزارت صنایع‌ومعادن. حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای، دادستان کل کشور اعلام کرده بود که در پرونده زنجانی یکی از مدیران زنجانی بلافاصله دستگیر شده و سه‌نفر دیگر هم مرتبط با همین پرونده دستگیر شده‌اند.

 البته محمدعلی پورمختار، رییس کمیسیون اصل 90 تاکید دارد که زنجانی وزرای دولت احمدی‌نژاد را فریفته بود و آنها صرفا به‌خاطر پیشبرد مسایل کشور به او اعتماد کرده بودند اما زنجانی از اعتماد آنها سوءاستفاده کرد. بارها این سوال از نمایندگان مجلس مطرح شده که آیا بناست تکلیف بابک زنجانی مشخص شود یا شبکه حمایتی که در پس او بوده؟ حالا شاید بازداشت چند مدیر دولتی آغازی باشد بر شناسایی شبکه مافیایی که به‌گفته امیرعباس سلطانی در پس صحنه فساد مالی زنجانی حضور داشته‌اند.

 البته شناسایی اینکه کدام مدیران دولت پیش در این پرونده دست داشته و از کمک به بابک زنجانی فروگذار نکرده‌اند، کار ساده‌ای نیست.

 سلطانی تاکید دارد که باید این بخش از کار را به قوه قضاییه سپرد و منتظر ماند تا ببینیم نتیجه پیگیری‌های قوه‌قضاییه به کجا می‌رسد. تا به‌حال رابط‌های اقتصادی زنجانی در ترکیه، مالزی و تاجیکستان شناسایی شده‌اند و به‌گفته پورمختار، برخی از این افراد هم برای توضیح بیشتر به ایران فراخوانده شده‌اند.

 پازل پیچیده پرونده بابک زنجانی آهسته و پیوسته در حال پیگیری است. حسین دهدشتی، دیگر عضو کمیته پیگیری پرونده زنجانی هم تاکید دارد که رسیدگی به این پرونده باید روال قضایی خود را طی کند و بدون شک مسوولان قضایی به خاطر حساسیت‌های فراوان در این پرونده، در اسرع وقت نتایج به‌دست‌آمده را مشخص خواهند کرد.

 مسعود میرکاظمی، عضو کمیسیون انرژی نیز در گفت‌وگو با فارس به نقش بانک مسکن در این پرونده اشاره کرده بود: این بانک طی نامه‌ای به کمیسیون انرژی اعلام کرد که 5/4میلیاردیورو پول بابک زنجانی در حساب است. اما پس از یک هفته و بررسی‌های لازم اعلام کردند که نه، نمی‌توانیم و 5/4 میلیاردیورو وجود ندارد.

 او همچنین به روابط زنجانی و سازمان تامین‌اجتماعی اشاره دارد و اینکه کمیسیون انرژی با مسوولان سازمان تامین اجتماعی وقت تماس گرفته و اعلام کرده که شما اجازه ندارید 120 شرکت را به‌نام آقای زنجانی ثبت کنید. زیرا پولی در کار نیست.پای سعید مرتضوی نیز در این پرونده گیر است و به نظر می رسد با بابک زنجانی همکاری هایی داشته است.

به این ترتیب باید منتظر ماند و دید پرونده بابک زنجانی پای چه کسانی را به دادگاه باز خواهد کرد؟

۱۳۹۳/۰۲/۰۷

چه کسی در "دولت راستگویان" دروغ می گوید؟


هشدار که اگر در همین بدو امر با دروغگو برخورد نشود، فاضلابی از دروغ به راه خواهد افتاد که هیچ تصفیه خانه ای را یارای پالایش آن نخواهد بود. نمی شود که در خصوص یک مسأله ملی که چند روزی است افکار عمومی را به خود مشغول کرده ، دو مسوول دولتی ، دو حرف کاملاً متضاد بزنند و آن که دروغ می گوید مردم را توده ای نادان فرض کند و بعد هم آب از آب تکان نخورد و کسی نگوید بالای چشمت ابروست.

عصرایران - در پی فاجعه زیست محیطی مرگ 2 میلیون ماهی در سد فشافویه ، دو نهاد دولتی که در این موضوع دخیل هستند، دو روایت کاملاً مختلف را درباره علت ماجرا بیان و از خود سلب مسؤولیت می کنند.

ابتدا روایت سازمان محیط زیست را بخوانید:

رئیس اداره محیط زیست ری (در گفت و گو با سایت محیط زیست ایران): « بیش از 30 تن ماهی در سد فشافویه شهرستان اسلامشهر به دلیل ورود فاضلاب خام شهرک واوان تلف شدند.از بهمن ماه سال گذشته مکاتبه‌ای با اداره کل محیط زیست استان تهران در خصوص ورود فاضلاب خام شهرک مسکونی واوان به سد فشافویه صورت گرفت . این شهرک پیش از این فاضلاب خام را با کانال آبی مخلوط و پس از آن وارد دریاچه شهرک سینمایی دفاع مقدس و سپس سد فشافویه می‌کرد که اخیرا با قطع این کانال آب، فاضلاب خام به طور مستقیم وارد این سد شد که باعث افزایش شدید آلودگی و ایجاد فاجعه زیست‌محیطی در منطقه شده است. شرکت آب و فاضلاب منطقه حدود 60 درصد احداث تصفیه فاضلاب این شهرک را به پیش برد اما پس از آن به دلیل آنچه که نداشتن بودجه عنوان کرده‌اند کار را متوقف کرده است. در عین حال چاه‌های آب شرب هم در اطراف این سد وجود دارد که قطعا آلودگی آب این سد می‌تواند بر آب شرب این منطقه تاثیر منفی بگذارد. »

چه کسی در

مدیر دفتر نظارت بر بهره‌برداری فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان تهران (در گفت و گو با سایت شرکت آب و فاضلاب تهران): « علت مرگ دو میلیون قطعه ماهی در دریاچه سد فشافویه کاهش شدید آب این دریاچه است.
منابع آب این دریاچه از چهار محل تامین می‌شود که یکی از این موارد خروجی پساب شهرک واوان است که پس از عبور از 12 هکتار نی‌زارِ  طبیعی که نقش تصفیه و خودپالایی این آب را بر عهده دارند، به سمت شهرک سینمایی دفاع مقدس و در نهایت دریاچه فشافویه سرازیر می‌شود.
 به دنبال بروز شایعاتی مبنی بر رهاسازی مستقیم پساب شهرک واوان به این دریاچه، بلافاصله نمونه‌برداری از آب آن انجام شد که نتایج آن بیان‌گر این بود که آب دریاچه دارای استانداردهای لازم برای مصارف کشاورزی است. »

اولی می گوید که شهرک واوان، سیستم تصفیه فاضلاب ندارد و برغم مکاتبات صورت گرفته، شرکت آب و فاضلاب، پساب را مستقیما وارد سد کرده و مرگ ماهیان را باعث شده است.

دومی اما سخنان اولی را "شایعه" می خواند و می گوید: نی زارها ، خودشان پساب شهرک را تصفیه می کنند و علت مرگ ماهی ها ، کمبود آب بوده است.

چه کسی در
جمع بین حرف های دو نهاد دولتی فوق ، امکان پذیر نیست: یا فاضلاب تصفیه نشده واوان به سد ریخته و آب را آلوده کرده و ماهیان را کشته است یا آن که پساب وارده ، تصفیه شده (ولو با نی زارها طبق ادعای آب و فاضلاب) و تنها کمبود آب این فاجعه را رقم زده است.

جالب اینجاست که محیط زیست منطقه، نه تنها آب سد را آلوده می داند ، بلکه حتی نسبت به آلوده شدن آب چاه ها بر اثر آلودگی فاضلاب واوان هشدار داده است اما آب و فاضلاب تهران می گوید که آب سد را آزمایش کرده و دیده که استاندارد است.

بی هیچ تعارفی باید گفت که در این میان ، یکی دارد دروغ می گوید:علت این فاجعه زیست محیطی ، یا فاضلاب شهرک واوان بوده یا نبوده. اگر بوده ، آب و فاضلاب استان تهران قلب واقعیت می کند و اگر نبوده ، مدعای محیط زیست خلاف واقع است.

هر دو نهاد مذکور زیر نظر دولت هستند و خوشبختانه اختلاف بین قوه ای در میان نیست. بنابراین از دو عضو کابینه ، یعنی خانم معصومه ابتکار ، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و آقای حمید چیت چیان ، وزیر نیرو انتظار می رود به این موضوع از دو منظر رسیدگی جدی کرده ، نتیجه را به مردم گزارش کنند:
اول آن که یک فاجعه زیست محیطی ، آن هم بیخ گوش پایتخت رخ داده است و این ، مسأله ای نیست که بتوان از کنارش با بی اعتنایی رد شد. آنچه در سد فشافویه رخ داده ، دارای ابعاد ملی است و تقلیل دادن آن به یک اتفاق محلی ، ساده انگاری است.

اما دومین جنبه رسیدگی ، از اولی مهم تر است و آن این که در "دولت راستگویان" یکی دارد دروغ می گوید. البته خوشبختانه این دروغ در سطح کابینه نیست ولی به هر حال، در زیر مجموعه های دولت رخ داده است.
هشدار که اگر در همین بدو امر با دروغگو برخورد نشود، فاضلابی از دروغ به راه خواهد افتاد که هیچ تصفیه خانه ای را یارای پالایش آن نخواهد بود.
نمی شود که در خصوص یک مسأله ملی که چند روزی است افکار عمومی را به خود مشغول کرده ، دو مسوول دولتی ، دو حرف کاملاً متضاد بزنند و آن که دروغ می گوید مردم را توده ای نادان فرض کند و بعد هم آب از آب تکان نخورد و کسی نگوید بالای چشمت ابروست.

خانم ابتکار! آقای چیت چیان!
افکار عمومی در این خصوص از شما توضیح می خواهند چون هم قدرت تشخیص واقعیت ماجرا را دارید و هم توان برخورد با کسی که به مردم دروغ گفته است. بسم الله... .

دیدار رهبر کره شمالی با زنان نظامی (عکس)


دیدار رهبر کره شمالی با زنان نظامی (عکس)
دیدار رهبر کره شمالی با زنان نظامی (عکس)
دیدار رهبر کره شمالی با زنان نظامی (عکس)دیدار رهبر کره شمالی با زنان نظامی (عکس)دیدار رهبر کره شمالی با زنان نظامی (عکس)دیدار رهبر کره شمالی با زنان نظامی (عکس)











دست های کوچک
 
 
 
 
دست های کوچکش به زور به شیشه های ماشین شاسی بلند حاجی می رسد
التماس می کند : آقا... آقا " دعا " می خری؟
و حاجی بی اعتنا تسبیح دانه درشتش را می گرداند
و برای فرج آقا " دعا " می کند
 
 
 

 

۱۳۹۳/۰۲/۰۶

موج خرید هواپیماهای شخصی در ایران


مدت زمان خیلی زیادی نیست که پای مازراتی، فراری و دیگر خودروهای لوکس به ایران باز شده و دیگر ویراژ دادن آنها درخیابان های شهرهای بزرگ ایران به هیچ وجه عجیب نیست.
دیگر، خانه ها و آپارتمانهایی که نه تنها امکانات، بلکه قیمت آنها نیز همپای خانه هایی در محلات شیک شهرهای اروپا و امریکا است نیز دیگر عجیب نیستند.

حالا دیگر نه تنها خیابان های ایران، بلکه کم کم آسمان ایران شاهد پول های میلیونی و میلیاردی است که برخی از ایرانیان خرج «هواپیماهای شخصی» خود میکنند.

شاید وسایل نقلیه «چرخ دار» هیجان خود را از دست داده است و بسیاری «میلیون های» خود را خرج خرید هواپیمای شخصی در ایران میکنند.هیجان انگیزتر و تا حدی هم از مازراتی ارزانتر!
موضوع دارد آنقدر در بخشی از ثروتمندان ایران داغ میشود که کمپانی های فیلیپینی سایت ها و صفحاتی در شبکه های اجتماعی با هدف جذب مشتری های ایرانی برای آموزش خلبانی ایجاد کرده اند.

دیگر خرید هواپیما، خرید قطعات یدکی و بیمه کردن هواپیما و یافتن تمام خدمات لازم برای هواپیمای شخصی کار سختی نیست. فقط کافی است چند صد میلیون پول اضافه در حساب بانکیتان داشته باشید و ماهانه هم البته چند میلیون برای خرج و مخارج نگهداری از این اسباب بازی های تازه مد شده در ایران کنار بگذارید.

یک فروشنده هواپیمای شخصی به یکی از روزنامه نگاران در ناظران که خود را یک مشتری معرفی کرده است میگوید:

هواپیمایی که کارآمد باشد و سرعت خوبی داشته باشد از 100 هزار یورو شروع میشود که میشود حدود 420 میلیون، 30 میلیون هم خرج گمرکتان میشود، 15 میلیون هم خرج حمل و نقل، تا لحظه تحویل حدود 600 میلیون تومان برایتان خرج برمیدارد، اگر مدلهای بهتر بخواهید قیمت بالاتر میرود. این هواپیماها ساخت ایتالیا و جمهوری چک هستند، گرانترها هم ساخت آلمان.

برای نگهداری هواپیما هم باید به یک فرودگاه نزدیک محل زندگی خودتان هواپیما را بسپارید که آنها آشیانه در اختیار شما میگذارند و کار نگهداری هواپیما را هم به عهده میگیرند، هزینه نگهداری هم بنا بر محل زندگی شما متفاوت است مثلا در نزدیکترین فروگاهی که شما اجازه این سپردن هواپیمای خود را در تهران دارید که بین کرج و قزوین است حدود یک میلیون دویست هزار تومان ماهانه باید پرداخت کنید، فرودگاه مشهد 900 هزار تومان، شیراز 700 هزار تومان، تقریبا همه فرودگاه های کشور خدمات ارایه میدهند و با این هواپیما همه جای ایران میتوانید بروید. ما خودمان همه قطعات یدکی را نیز داریم که به شما بدهیم. روغن، لنت، ملخ و غیره که مصرف زیادی دارد همیشه داریم اگر قطعه خاصی هم نیاز داشته باشید در آلمان سفارش میدهیم و 5 روزه با دی اچ ال برای ما میفرستند. باید هواپیما را حتما بیمه کنید که آن کار را نیز مثلا بیمه آسیا انجام میدهد و البته چند بیمه دیگر که آن هم سالانه حدود 4 میلیون خرج دارد. با هواپیماهای ما، میتوانید از کیش تا تهران را حدودا 4 ساعت و نیم با یک باک پرواز کنید، سرعت این هواپیماها بیش از 200 کیلومتر بر ساعت است، ظرفیت آن نیز 2 نفر است.

ما خودمان کلاس آموزشی هم داریم که تحت نظر سازمان هواپیمایی ایران است، اگر به کلاسهای فیلیپین بروید امکان دارد برای پرواز دچار مشکل شوید چون امکان دارد سازمان هواپیمایی گواهینامه آنها را به رسمیت نشناسد اما ما زیر نظر سازمان هواپیمایی کار میکنیم، هم آموزش در ایران داریم هم اگر مایل باشید شما را به ترکیه اعزام میکنیم تا آنجا آموزش ببینید ولی دلیلی نیست، ایران بهتر است.

دوره آموزش خلبانی هم حدود 11 میلیون خرج دارد. 60 ساعت تئوری و 40 ساعت هم باید آموزش عملی ببینید، خرج آن تقریبا ساعتی 250 هزار تومان است. تا حالا 200 عدد از این هواپیما در ایران فروخته شده و هیچ اتفاقی نیفتاده است، البته من فروشنده همه آنها نبوده ام اما نشان میدهد امنیت این هواپیماها تا چه حد زیاد است. پرواز با هواپیما هم با توجه به قیمت سوخت، ساعتی حدود 200 هزار تومان خرج برمیدارد. این تحریم ها هم مشکلی در کار ما ایجاد نکرده است، هواپیما را از آلمان سوار کانتینر میکنیم و کاملا قانونی و بدون هیچ مشکلی آن را به ایران وارد میکنیم.

با یک حساب سرانگشتی میتوان حساب کرد با خرید یک هواپیما با قیمت متوسط، گرفتن گواهینامه در اولین امتحان و بدون گرفتن کلاس اضافه و تنها 50 ساعت پرواز طی یک سال و نگهداری هواپیما در فرودگاه تهران، یک هواپیمای شخصی در سال اول دست کم حدود 650 میلیون تومان خرج برمیدارد.

اصغر ترکان مدیرکل اسبق فرودگاه بین المللی مهرآباد و عضو فعلی هیات مدیره شرکت هواپیمایی آسمان نیز در این رابطه به ناظران میگوید:

سالها است که طبق قوانین، تمام افراد حقیقی و حقوقی اجازه دارند هواپیمای شخصی داشته باشند اما هم ارگان ها و هم اشخاص حقیقی کمتر این کار را میکنند چون اساسا دوست ندارند نامشان بر دهان ها بیفتد که «هواپیمای شخصی» دارند.

هواپیما، موضوعی است که انعکاس رسانه ای زیادی پیدا میکند، کسی به اینکه صاحب آن مازراتی چه کسی است خیلی توجه نمیکند، از خیابان میگذر شاید مردم نگاه کنند و بعد تمام میشود، اما هواپیما توجه برانگیز است، توجه رسانه ها را بر می انگیزد.

هواپیماهای کوچک هیچ وقت مشمول تحریم نبودند و نمیشوند، الان یک هواپیمای فالکون که ده سال کار کرده است را به راحتی میشود خرید. قیمت هواپیماهای دست دو حتی از 50 هزار دلار هم شروع میشود و اکثر افرادی که هواپیمای شخصی خریده اند هدفشان تفریح است و کمتر دیده ام کسی با هدف تجاری و کاری از این هواپیماها استفاده کند. اولین گواهینامه ای که داده میشود گواهینماه «پی پی ال» است که فقط برای استفاده شخصی و برای هواپیمای تک موتوره است بعد با بالا رفتن ساعات پرواز گواهینامه «سی پی ال» میگیرند که میتوانند استفاده تجاری کنند و هواپیمای دو موتوره را نیز برانند.

منبع خبر پارسینه

۱۳۹۳/۰۲/۰۵

گل خشخاش


تمام گلهای دنیا به دست انسان چیده شدند !
تنها گلی‌ که انتقام تمام گلها را از انسان گرفت گل خشخاش بود! 
عکس دردناک در اینستاگرام علی کریمی
جهنم دور نیست!!!!!!!!!!
جهنم جاییست که تنها وسیلهٔ گرم کردن
پاهای یخ زدهٔ یک دختر بچه، اگزوز ماشین است!
 
 
کیهان همیشه اصل خبر را سانسور می‌کند!
 
طریقت بجز خدمت خلق نیست
 
آنگاه که غرور کسی را له می کنی...

آنگاه که کاخ آرزو های کسی را ویران میکنی...
 
آنگاه که شمع امید کسی را خاموش میکنی...
آنگاه که بنده ای را نادیده می انگاری...
آنگاه که حتی گوشت را می بندی تا صدای خرد شدن غرورش را نشنوی...
آنگاه که خدا را می بینی و بنده خدا را نادیده می گیری...
می خواهم بدانم...
دستانت را بسوی کدام آسمان دراز می کنی
تا برای خوشبختی خودت دعا کنی؟
بسوی کدام قبله نماز می گزاری که دیگران نگزارده اند؟
طریقت بجز خدمت خلق نیست                به تسبیح و سجاده و دلق نیست

۱۳۹۳/۰۲/۰۴

چسب زخم
 
تمام چسب زخمهایت را هم که بخرم باز...
نه زخمهای من خوب میشود نه زخمهای تو.
ﻣﺎھﯽ آﮐﻮارﯾﻮم
 

ﻣﺎھﯽ ﻣﻮن ھﯽ ﻣﯽ ﺧﻮاﺳﺖ ﯾﻪ ﭼﯿﺰی ﺑهم ﺑﮕﻪ

ﺗﺎ دھﻨﺸﻮ وا ﻣﯽ ﮐﺮد آب ﻣﯽ رﻓﺖ ﺗﻮ دھﻨﺶ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﻧﺴﺖ ﺑﮕﻪ
دﺳﺖ ﮐﺮدم ﺗﻮ آﮐﻮارﯾﻮم درش آوردم

ﺷﺮوع ﮐﺮد از ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ
بالا پایین پریدن

دﻟﻢ ﻧﯿﻮﻣﺪ دوﺑﺎره ﺑﻨﺪازﻣﺶ اون تو

اﯾﻨﻘﺪه ﺑﺎﻻ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﭘﺮﯾﺪ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪ و ﺧﻮاﺑﯿـــﺪ


دﯾﺪم بهترین ﻣﻮﻗﻊ اﺳﺖ ﺗﺎ ﺧﻮاﺑﻪ دوﺑﺎره ﺑﻨﺪازﻣﺶ ﺗﻮ آب


اﻻن ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺘﻪ ﺑﯿﺪار ﻧﺸﺪه ﯾﻌﻨﯽ ﻓﮑﺮﮐﻨﻢ ﺑﯿﺪار ﺷﺪه

دﯾﺪه اﻧﺪاﺧﺘﻤﺶاون ﺗﻮ قهر ﮐﺮده و ﺧﻮدﺷﻮ زده ﺑﻪ ﺧﻮاب...



اﯾﻦ داﺳﺘﺎن رﻓﺘﺎر ﺑﻌﻀﯽ از آدم ھﺎﯾﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﮐﻨﺎرﻣﻮﻧﻨﺪ.

دوستشون دارﯾﻢ و دوستمون دارﻧﺪ

ولی
ما رو ﻧﻤﯽ ﻓهمند و ﻓﻘﻂ ﺗﻮ دﻧﯿﺎی ﺧﻮدﺷﻮن دارﻧﺪ
بهترین رﻓﺘﺎر را ﺑﺎ ﻣﺎ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ....

برگزیده ها